Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭強(1)
Kwok Keung
Aliases:  郭强
 
Filmography (1949-1991)
 
  攝影 (2 films)
    黑天堂 (1950)    
    神童歷險記 (1961)    
  錄音 (60 films)
    大鬧梅知府 (1949)    
    紫霞杯 (1949)    
    有冤無路訴 (1949)    
    雙喜臨門 (1949)    
    擺錯迷魂陣 (1950)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    金鎖記 (1950)    
    雨夜歌聲 (1950)    
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
    年晚錢 (1950)    
    重生 (1950)    
    花落紅樓 (1950)    
    花和尚大鬧五台山 (1950)    
    紅粉飄零 (1951)    
    紅菱血(下集) (1951)    
    烏龍姻緣 (1951)    
    三打祝家莊(上集) (1951)    
    紅菱血(上集) (1951)    
    五虎斷魂 (1951)    
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    血染杜鵑紅 (1951)    
    人之初 (1951)    
    人約黃昏後 (1951)    
    霓裳恨 (1951)    
    恩情深似海 (1952)    
    迷宮四妖 (1952)    
    有求不應 (1953)    
    義犬報恩 (1953)    
    玉女情仇 (1953)    
    金絲雀 (1953)    
    玉梨魂 (1953)    
    漢武帝夢會衛夫人 (1954)    
    歸來 (1954)    
    程大嫂 (1954)    
    還珠記 (1954)    
    金蘭姊妹 (1954)    
    馬來亞之戀 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    仙國奇緣 (1954)    
    小星淚 (1954)    
    流鶯曲 (1954)    
    愛(下集) (1955)    
    寒夜 (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    花好月圓 (1956)    
    騙婚 (1959)    
    有女初長成 (1960)    
    五姑娘 (1960)    
    荒山盜屍案 (1960)    
    情投意合 (1960)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    少小離家老大回(上集) (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    蘇小小 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    劍姑七友奇遇記 (1962)    
    湖山盟 (1962)    
    鍍金世界 (1962)    
    劍姑七友傳 (1962)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
  配樂 (1 film)
    豪門夜宴 (1959)    
  剪接 (85 films)
    斷鴻零雁記 (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    情憎俞到瀟湘館 (1956)    
    七重天 (1956)    
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    999命案 (1956)    
    椰林月 (1957)    
    九九九海灘命案 (1957)    
    鬼夜哭 (1957)    
    唐山阿嫂 (1957)    
    血染相思谷 (1957)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    陳超結婚 (1958)    
    神童捉賊記 (1958)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    香城兇影 (1958)    
    她的一生 (1958)    
    情天血淚 (1959)    
    湖畔草 (1959)    
    情犯 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    通心樹 (1959)    
    大廈情殺案 (1959)    
    天倫情淚 (1959)    
    人海孤鴻 (1960)    
    雷雨之夜 (1960)    
    難兄難弟 (1960)    
    連理枝 (1960)    
    蜜月驚魂 (1960)    
    良心 (1961)    
    夜半幽靈 (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    瓊樓魔影 (1962)    
    苦海明珠 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    嫂夫人 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    昨夜夢魂中 (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    金石盟 (1963)    
    幸福新娘 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    追蹤 (1964)    
    恨海情花 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    男婚女嫁 (1964)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    英雄兒女 (1965)    
    蜜月 (1965)    
    相思湖畔 (1965)    
    西施 (1965)    
    海棠紅 (1965)    
    小姐的丈夫 (1965)    
    黑色的假期 (1965)    
    情海茫茫 (1965)    
    春怨 (1965)    
    愛情永遠在懷念中 (1965)    
    春色滿璇宮 (1966)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    遺產一百萬 (1966)    
    賊美人 (1966)    
    真假兇手 (1966)    
    金鷗 (1967)    
    藍色夜總會 (1967)    
    金面俠 (1967)    
    鑽石大劫案 (1967)    
    情人不要忘記我 (1968)    
    初歸新抱 (1968)    
    七彩難兄難弟 (1968)    
    秋雨春心 (1969)    
    春夏秋冬 (1969)    
    肝膽照江湖 (1970)    
    至愛親朋 (1976)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)    
    誓不兩立 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    凶咒 (1986)    
    美國心 (1986)    
    童黨 (1988)    
    舞牛 (1990)    
    魔唇劫 (1991)