Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸文華
Ben Luk Man-Wah  ♂

 
Filmography (1984-2016)
 
  製片 (2 films)
    多情種 (1984)    
    海上花 (1986)    
  美術 (33 films)
    喋血雙雄 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    最佳男朋友 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    咖喱辣椒 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    壯志豪情 (1990)    
    雙城故事 (1991)    
    三級七日情 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    反斗馬騮 (1993)    
    新難兄難弟 (1993)    
    記得香蕉成熟時 (1993)    
    現代靚妹仔 (1993)    
    正牌韋小寶之奉旨溝女 (1993)    
    晚9朝5 (1994)    
    點指兵兵之青年幹探 (1994)    
    姊妹情深 (1994)    
    達摩祖師 (1994)    
    山水有相逢 (1995)    
    壞孩子俱樂部 (1995)    
    戇星先生 (1997)    
    囍歡您 (2001)    
    人民公廁 (2002)    
    忘不了 (2003)    
    戀之風景 (2003)    
    魔幻廚房 (2004)    
    生死速遞 (2004)    
    千杯不醉 (2005)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    兄弟 (2007)    
    財緣萬歲 (2010)    
    隱婚男女 (2011)    
  演員 (8 films)
    咖喱辣椒 (1990)    
    雙城故事 (1991)    
    亞飛與亞基 (1992) ... 劉公子
    晚9朝5 (1994) ... 長髮男子
    姊妹情深 (1994)    
    流氓醫生 (1995)    
    海根 (1995)    
    忘不了 (2003)    
  服裝 (11 films)
    麻麻帆帆 (1996)    
    色情男女 (1996)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    完全結婚手冊 (1997)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    人民公廁 (2002)    
    行運超人 (2003)    
    喜馬拉亞星 (2005)    
    我老婆是大佬3 (2006)    
    神奇俠侶 (2011)    
    睡在我上鋪的兄弟 (2016)