Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃志榮
Wong Chi-Wing  ♂





 
Filmography (1979-2014)
 
  演員 (35 films)
    手扣 (1979)    
    籠裡雞 (1980)    
    凶蠍 (1981)    
    處決 (1981)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    我的媽媽 (1983)    
    夾心沙展 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    孖襟兄弟 (1984)    
    公僕 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    妙探孖寶 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    神探朱古力 (1986)    
    心動 (1986)    
    亡命天涯 (1988)    
    四級殺人狂 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    B計劃 (1998)    
    殺手之王 (1998)    
    特警新人類 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    天有眼 (2000)    
    俠骨仁心 (2000)    
    老夫子2001 (2001)    
    靚女差館 (2001)    
    無問題2 (2002)    
    新紮師姐 (2003)    
    賭城風雲 (2014)