Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
黃志榮
Wong Chi-Wing  ♂





 
Filmography (1979-2014)
 
  演員 (40 films)
    手扣 (1979)    
    籠裡雞 (1980)    
    處決 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    我的媽媽 (1983)    
    血中血 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    公僕 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    孖襟兄弟 (1984)    
    智勇三寶 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    妙探孖寶 (1985)    
    神探朱古力 (1986)    
    心動 (1986)    
    亡命天涯 (1988)    
    陣陣驚心夜之隔世追魂 (1989) ... [臨時演員]
    給爸爸的信 (1995)    
    四級殺人狂 (1995)    
    B計劃 (1998)    
    殺手之王 (1998)    
    特警新人類 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    天有眼 (2000)    
    俠骨仁心 (2000)    
    老夫子2001 (2001)    
    靚女差館 (2001)    
    英雄人物 (2001)    
    無問題2 (2002)    
    新紮師姐 (2003)    
    過界 (2013)    
    賭城風雲 (2014)