Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃錫林
Wong Shek-Lam
 
Filmography (1953-1979)
 
  攝影 (49 films)
    孽海花 (1953)    
    父慈子孝 (1954)    
    都會交響曲 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    桃李滿天下 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    玫瑰岩 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    射鵰英雄傳 (1958)    
    借親配 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    白髮魔女傳(大結局) (1959)    
    七劍下天山 (1959)    
    射鵰英雄傳(二集) (1959)    
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    白髮魔女傳(下集) (1959)    
    王老五添丁 (1959)    
    碧血劍(下集) (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    亞福過年 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    龍鳳劍(上集) (1961)    
    美人計 (1961)    
    西廂記 (1961)    
    龍鳳劍(下集) (1961)    
    可憐的媽媽 (1961)    
    劍姑七友傳 (1962)    
    劍姑七友奇遇記 (1962)    
    火燒少林寺(上集) (1963)    
    恩怨情天 (1963)    
    火燒少林寺(下集) (1963)    
    武當飛鳳(下集) (1964)    
    三笑 (1964)    
    武當飛鳳(上集) (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    皇帝出京 (1965)    
    我又來也 (1968)    
    金色年華 (1969)    
    神偷俠侶 (1969)    
    臥虎村 (1969)    
    玉女芳踪 (1969)    
    映山紅 (1970)    
    小當家 (1971)    
    風頭人物 (1977)    
    怪客 (1979)