Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周強 (2)
Chow Keung (2)  ♂



 
Filmography (1997-2017)
 
  監製 (9 films)
    夢之旅 (1999)    
    明日天涯 (2003)    
    制服 (2003)    
    海上夢境 (2008)    
    蕩寇 (2008)    
    Hello! 樹先生 (2011)    
    愛的替身 (2012)    
    雷鋒的微笑 (2013)    
    不成問題的問題 (2017)    
  副導演 (1 film)
    千言萬語 (1999)    
  製片 (5 films)
    月未老 (1997)    
    世界 (2004)    
    完美生活 (2008)    
    蕩寇 (2008)    
    鬥牛 (2009)    
  剪接 (6 films)
    天上人間 (1999)    
    任逍遙 (2002)    
    制服 (2003)    
    明日天涯 (2003)    
    完美生活 (2008)    
    愛的替身 (2012)    
  演員 (1 film)
    月未老 (1997)    
  策劃 (3 films)
    天上人間 (1999)    
    任逍遙 (2002)    
    幽媾 (2003)    
  出品人 (4 films)
    世界 (2004)    
    東 (2006)    
    三峽好人 (2006)    
    二十四城記 (2008)