Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李擎柱
King Lee King-Chu  ♂
Aliases:  京柱,  李京柱





 
Filmography (1972-1994)
 
  動作設計 (31 films)
    發圍 (1980)    
    武館 (1981)    
    長輩 (1981)    
    鬼畫符 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    殭屍翻生 (1986)    
    養鬼仔 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    黑心鬼 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    赤膽情 (1988)    
    至尊無上 (1989)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    人鬼神 (1991)    
    非洲和尚 (1991)    
    俠聖 (1992)    
    甩皮鬼 (1992)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    六指琴魔 (1994)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
    非洲超人 (1994)    
  導演 (3 films)
    傲氣雄鷹 (1989)    
    喋血江湖 (1990)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
  執行導演 (1 film)
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
  助理指導 (6 films)
    瘋猴 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    綻親陎 (1987)    
  演員 (71 films)
    合氣道 (1972)    
    精武門 (1972)    
    群英會 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    大徐害 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    死亡挑戰 (1974)    
    功夫兄弟 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    七省拳王 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    入冊 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    中華丈夫 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    發圍 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    長輩 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    武館 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    血雙 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    伊人再見 (1984)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    開心樂園 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    殭屍翻生 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    綻親陎 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    一眉道人 (1989)    
    喋血江湖 (1990)