Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃仲裕
Huang Chung-Yu  ♂





 
Filmography (1979-1996)
 
  動作設計 (11 films)
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    孩子王 (1989)    
    娃娃兵 (1991)    
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    鳳舞九天 (1996)    
  副導演 (1 film)
    金瓶梅 (1996)    
  導演 (1 film)
    師姐也瘋狂 (1995)    
  演員 (24 films)
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    新月傳奇 (1980)    
    英雄對英雄 (1981)    
    神鵰英雄 (1982)    
    風東飛九萬星 (1983)    
    殭屍小子 (1985) ... 沙班主
    捉鬼雜牌軍 (1987) ... 鬼王
    哈囉殭屍 (1987) ... 大殭屍
    新阿里巴巴 (1988) ... 亞都沙
    幽幻道士3 (1988)    
    立體奇兵 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    孩子王 (1989) ... 茅山道士
    到陰間出差 (1990)    
    新七龍珠 (1991) ... 龜仙
    娃娃兵 (1991)    
    師姐也瘋狂 (1995)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996) ... 陳經濟
    鳳舞九天 (1996)    
    新金瓶梅第二卷 (1996) ... 陳經濟
    新金瓶梅第四卷 (1996) ... 陳經濟
    新金瓶梅第五卷 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996) ... 陳經濟
  助理指導 (2 films)
    俠影留香 (1979)    
    英雄對英雄 (1981)