Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧超友
Tang Chiu-Yau  ♂
Aliases:  友仔





 
Filmography (1982-2016)
 
  動作設計 (4 films)
    大漢紫禁令 (1987)    
    極道追蹤 (1991)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    終極絞人環 (1997)    
  助理指導 (25 films)
    殭屍鬥巫師 (1988)    
    絕代雙驕 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    白髮魔女2 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    壯士斷臂 (1994)    
    花旗少林 (1994)    
    東京攻略 (2000)    
    雷霆戰警 (2000)    
    無問題2 (2002)    
    黑俠 II (2002)    
    飛鷹 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    韓城攻略 (2005)    
    AV (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    黑夜 (2006)    
    天行者 (2006)    
    讓子彈飛 (2010)    
    風暴 (2013)    
    赤道 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    鍾馗伏魔 雪妖魔靈 (2015)    
    寒戰II (2016)    
  演員 (78 films)
    新天龍八部 (1982)    
    少林醉棍 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    尖東梟雄 (1985)    
    青春差 (1985)    
    警賊兄弟 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    鬼新娘 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    旺角卡門 (1988)    
    烈血風雲 (1988)    
    殭屍鬥巫師 (1988)    
    天使行動III魔女末日 (1989)    
    英雄重英雄 (1989)    
    我要富貴 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    福祿雙星 (1989)    
    天若有情 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    縱橫四海 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    海狼 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    妖獸都市 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    風流家族 (1992)    
    蠍子 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    女兒當自強 (1993)    
    天山玉女劍 (1993)    
    霸海紅英 (1993)    
    都市情緣 (1994)    
    地下裁決 (1994)    
    新英雄本色 (1994)    
    暴雨驕陽 (1994)    
    玻璃鎗的愛 (1995)    
    新喋血雙雄 (1996)    
    孟波 (1996)    
    精裝難兄難弟 (1997)    
    最佳拍檔之醉街拍檔 (1997)    
    熱血最強 (1997)    
    古惑天堂 (1997)    
    殺手之王 (1998)    
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998)    
    幻影特攻 (1998)    
    舞廳 (1999)    
    陽光警察 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    砵蘭街馬王 (2000)    
    賤男特警 (2000)    
    江湖告急 (2000)    
    雷霆戰警 (2000) ... 男公安
    東京攻略 (2000)    
    知法犯法 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    特務迷城 (2001) ... 劫魔
    無問題2 (2002)    
    千機變 (2003) ... [武師]
    旺角黑夜 (2004)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    赤子拳王 (2004)    
    AV (2005)    
    至尊無賴 (2006) ... 林權手下
    我老婆是大佬3 (2006)    
    一個好爸爸 (2008) ... 70 年代大佬
    大搜查之女 (2008)    
    新宿事件 (2009)    
    火龍 (2010)    
    一個人的武林 (2014)    
    赤道 (2015)    
    寒戰II (2016) ... [威也]