Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姜脩
Kiang Sieu  ♂
Aliases:  姜修
 
Filmography (1935-1955)
 
  演員 (23 films)
    花燭之夜 (1935)    
    女少爺 (1938)    
    木蘭從軍 (1939)    
    二百五小傳 (1940) ... 黃月樓
    秋 (1942)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 馬廳長
    桃花潭水 (1943)    
    美人關 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 馬廳長
    不如歸 (1943)    
    錦繡前程 (1943)    
    秋之歌 (1943)    
    鳳還巢 (1944)    
    麴海情濤 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    憶江南 (1947)    
    十三號女盜 (1949) ... 王子清
    梨園英烈 (1949)    
    我這一輩子 (1950) ... 秦大人
    腐蝕 (1950) ... 陳秘書
    秋海棠 (1953)    
    小鳳仙 (1953) ... 楊度
    楊娥 (1955) ... 巴東王