Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姜脩
Kiang Sieu  ♂
Aliases:  姜修
 
Filmography (1935-1955)
 
  演員 (35 films)
    時勢英雄 (1935)    
    花燭之夜 (1935)    
    暴風雨 (1935)    
    新婚大血案 (1936)    
    化身姑娘 (1936)    
    海天情侶 (1937)    
    神秘之花 (1937)    
    花開花落 (1937)    
    掌上珠 (1938)    
    女少爺 (1938)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    二百五小傳 (1940) ... 黃月樓
    秋 (1942)    
    錦繡前程 (1943)    
    秋之歌 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 馬廳長
    桃花潭水 (1943)    
    美人關 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 馬廳長
    不如歸 (1943)    
    鳳還巢 (1944)    
    麴海情濤 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    憶江南 (1947)    
    美人血 (1948)    
    十三號女盜 (1949) ... 王子清
    梨園英烈 (1949)    
    我這一輩子 (1950) ... 秦大人
    腐蝕 (1950) ... 陳秘書
    武訓傳 (1951)    
    秋海棠 (1953)    
    小鳳仙 (1953) ... 楊度
    楊娥 (1955) ... 巴東王