Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
阮曾三
Yuen Chang-Sam
 
Filmography (1938-1975)
 
  攝影 (64 films)
    錢作怪 (1938)    
    妲己 (1939)    
    同病不相憐 (1946)    
    各有千秋 (1947)    
    女勇士 (1948)    
    血染孤城 (1948)    
    望穿秋水 (1948)    
    細路祥 (1950)    
    野花香 (1950)    
    新梁山伯與祝英台 (1951)    
    冷桃源 (1951)    
    人海奇女子 (1952)    
    霧香港 (1952)    
    新娘萬歲 (1952)    
    浴室艷屍 (1952)    
    風華絕代 (1953)    
    白衣紅淚 (1953)    
    碎琴樓 (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    後窗 (1955)    
    真假千金 (1955)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    原野 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    化身兄弟 (1957)    
    給我一個吻 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    一命三兇手 (1959)    
    武松打虎 (1959)    
    迷魂曲 (1959)    
    戰國佳人 (1959)    
    琴挑誤(下集) (1960)    
    第八才子花箋記 (1960)    
    人海孤鴻 (1960)    
    江水東流 (1960)    
    小俠紅蝴蝶 (1960)    
    琴挑誤(上集) (1960)    
    忠孝雙全並蒂花 (1960)    
    骨肉情深姊妹花 (1960)    
    鬼媳婦 (1960)    
    母愛 (1961)    
    小紅娘 (1961)    
    小俠紅蝴蝶(下集) (1961)    
    飛天小俠 (1961)    
    萬里尋親記 (1961)    
    苦海親情 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    秦香蓮 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    血手印 (1964)    
    痴男怨女 (1964)    
    萬古流芳 (1965)    
    八個兇手 (1965)    
    雙十年華 (1965)    
    一水隔天涯 (1966)    
    獨臂刀 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    小紅娘 (1973)    
    狼吻 (1975)