Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
阮曾三
Yuen Chang-Sam
 
Filmography (1938-1975)
 
  攝影 (64 films)
    錢作怪 (1938)    
    妲己 (1939)    
    同病不相憐 (1946)    
    各有千秋 (1947)    
    望穿秋水 (1948)    
    女勇士 (1948)    
    血染孤城 (1948)    
    野花香 (1950)    
    細路祥 (1950)    
    冷桃源 (1951)    
    新梁山伯與祝英台 (1951)    
    霧香港 (1952)    
    新娘萬歲 (1952)    
    浴室艷屍 (1952)    
    人海奇女子 (1952)    
    白衣紅淚 (1953)    
    風華絕代 (1953)    
    後窗 (1955)    
    真假千金 (1955)    
    碎琴樓 (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    原野 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    化身兄弟 (1957)    
    一夜風流 (1958)    
    給我一個吻 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    武松打虎 (1959)    
    迷魂曲 (1959)    
    戰國佳人 (1959)    
    一命三兇手 (1959)    
    第八才子花箋記 (1960)    
    人海孤鴻 (1960)    
    江水東流 (1960)    
    小俠紅蝴蝶 (1960)    
    琴挑誤(上集) (1960)    
    忠孝雙全並蒂花 (1960)    
    骨肉情深姊妹花 (1960)    
    鬼媳婦 (1960)    
    琴挑誤(下集) (1960)    
    飛天小俠 (1961)    
    萬里尋親記 (1961)    
    母愛 (1961)    
    小紅娘 (1961)    
    小俠紅蝴蝶(下集) (1961)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    苦海親情 (1963)    
    七仙女 (1964)    
    血手印 (1964)    
    痴男怨女 (1964)    
    秦香蓮 (1964)    
    萬古流芳 (1965)    
    八個兇手 (1965)    
    雙十年華 (1965)    
    一水隔天涯 (1966)    
    獨臂刀 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    小紅娘 (1973)    
    狼吻 (1975)