Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪小明
Wong Siu-Ming (1)
 
Filmography (1988-2003)
 
  動作設計 (3 films)
    浴室情殺案 (1999)    
    護花特警 (2000)    
    連環殺手 (2000)    
  製片 (1 film)
    國產雪蛤威龍 (1996)    
  監製 (19 films)
    同根生 (1989)    
    烈火情仇 (1991)    
    旺角的天空 (1995)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    旺角風雲 (1996)    
    呢個乜野場 (1997)    
    護花驚情 (1997)    
    強姦陷阱 (1998)    
    浴室情殺案 (1999)    
    奪命屋 (2000)    
    連環殺手 (2000)    
    魔鬼教師 (2000)    
    發光石頭 (2000)    
    愛殺 (2000)    
    手機凶靈 (2000)    
    護花特警 (2000)    
    情劫 (2001)    
    動物凶靈 (2002)    
    偽鈔的末日 (2003)    
  導演 (1 film)
    國產雪蛤威龍 (1996)    
  演員 (2 films)
    鬼咁串 (1988)    
    新精武門1991 (1991)    
  出品人 (6 films)
    烈火情仇 (1991)    
    少年15/16時 (1996)    
    旺角風雲 (1996)    
    呢個乜野場 (1997)    
    強姦陷阱 (1998)    
    動物凶靈 (2002)    
  執行監製 (10 films)
    愛人同志 (1989)    
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    正紅旗下 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    殭屍福星仔 (1991)    
    漫畫威龍 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)