Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王霄
Kelvin Wong Siu  ♂
Aliases:  王宵





 
Filmography (1986-1995)
 
  演員 (17 films)
    北京故事 (1986) ... 劉一達
    血玫瑰 (1988)    
    飆城 (1989)    
    我要富貴 (1989)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    至尊無上II永霸天下 (1991) ... 詹永飛
    敦煌夜譚 (1991) ... 子明
    戰神傳說 (1992) ... 燕十四
    警察故事III超級警察 (1992) ... Pierre
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    上海皇帝之雄霸天下 (1993)    
    歲月風雲之上海皇帝 (1993)    
    摩登龍爭虎鬥 (1994) ... Jacky
    逃出黑社會的日子 (1994)    
    冇面俾 (1995) ... 山本先生
    鼠膽龍威 (1995)    
    人約砵蘭街 (1995)