Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳永剛
Wu Yong-Gang  ♂

 
Filmography (1934-2018)
 
  導演 (18 films)
    神女 (1934)    
    小天使 (1935)    
    壯志凌雲 (1936)    
    浪淘沙 (1936)    
    胭脂淚 (1938)    
    離恨天 (1938)    
    黃海大盜 (1938)    
    林沖雪夜殲仇記 (1939)    
    花魁女 (1940)    
    紅粉金戈 (1940)    
    岳飛盡忠報國 (1940)    
    戰地情花 (1941)    
    終身大事 (1947)    
    碧玉簪 (1963)    
    尤三姐 (1963)    
    劉三姐 (1978)    
    巴山夜雨 (1980)    
    城南舊事 (1983)    
  美術 (1 film)
    神女 (1934)    
  執行導演 (1 film)
    巴山夜雨 (1980)    
  策劃 (1 film)
    片警寶音 (2018)    
  編劇 (13 films)
    神女 (1934)    
    小天使 (1935)    
    壯志凌雲 (1936)    
    浪淘沙 (1936)    
    黃海大盜 (1938)    
    離恨天 (1938)    
    胭脂淚 (1938)    
    林沖雪夜殲仇記 (1939)    
    紅粉金戈 (1940)    
    花魁女 (1940)    
    戰地情花 (1941)    
    終身大事 (1947)    
    碧玉簪 (1963)