Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王次龍
Wong Chi-Lung (1)  ♂
 
Filmography (1931-1941)
 
  導演 (8 films)
    共赴國難 (1932)    
    孤城烈女 (1936)    
    中國泰山歷險記 (1939)    
    薛仁貴與柳迎春 (1940)    
    紀代佳人 (1940)    
    美人計 (1941)    
    歌女紅牡丹 (1941)    
    孔雀東南飛 (1941)    
  演員 (7 films)
    一剪梅 (1931)    
    銀漢雙星 (1931)    
    共赴國難 (1932)    
    新桃花扇 (1935)    
    壯志凌雲 (1936)    
    聯華交響曲 (1937)    
    胭脂淚 (1938)    
  編劇 (5 films)
    中國泰山歷險記 (1939)    
    薛仁貴與柳迎春 (1940)    
    歌女紅牡丹 (1941)    
    孔雀東南飛 (1941)    
    美人計 (1941)