Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李忠志
Nicky Li Chung-Chi  ♂
Aliases:  李宗志





 
Filmography (1987-2018)
 
  動作設計 (63 films)
    A計劃續集 (1987)    
    紅粉至尊 (1991)    
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    香港奇案之強姦 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    香港奇案之吸血貴利王 (1994)    
    爆炸令 (1995)    
    97古惑仔戰無不勝 (1997)    
    烈火青春 (1998)    
    新古惑仔之少年激鬥篇 (1998)    
    賭俠1999 (1998)    
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998)    
    化骨龍與千年蟲 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    贖金之王 (2000)    
    愛與誠 (2000)    
    願望樹 (2001)    
    奇逢敵手 (2003)    
    贖金之王2:皇廷激戰 (2003)    
    新警察故事 (2004)    
    環遊地球八十天 (2004)    
    喜馬拉亞星 (2005)    
    非常青春期 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    神遊情人 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    東京審判 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    明明 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    一個好爸爸 (2008)    
    大搜查之女 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    奪帥 (2008)    
    保持通話 (2008)    
    復仇 (2009)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    讓子彈飛 (2010)    
    全城戒備 (2010)    
    滅門 (2010)    
    西風烈 (2010)    
    用心跳 (2010)    
    極速天使 (2011)    
    新少林寺 (2011)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
    痞子英雄 (2012)    
    消失的子彈 (2012)    
    寶島雙雄 (2012)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    賭城風雲 (2014)    
    戰狼 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    不可思異 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    魔宮魅影 (2016)    
    非凡任務 (2017)    
    狂獸 (2017)    
    無雙 (2018)    
  導演 (2 films)
    狼牙 (2008)    
    魔法甜甜圈 (2016)    
  助理指導 (14 films)
    轟天龍虎會 (1989)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    聖戰風雲 (1990)    
    千王1991 (1991)    
    醉拳II (1994)    
    紅番區 (1995)    
    天地雄心 (1997)    
    我是誰 (1998)    
    香港大夜總會 (1998)    
    B計劃 (1998)    
    成龍的特技 (1999)    
    玻璃樽 (1999)    
    全職殺手 (2001)    
    飛龍再生 (2003)    
  演員 (18 films)
    A計劃續集 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    發達先生 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    舞台姊妹 (1990)    
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    紅粉至尊 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    重案組 (1993)    
    爆炸令 (1995) ... 阿志
    霹靂火 (1995)    
    成龍的特技 (1999)    
    贖金之王2:皇廷激戰 (2003)    
    環遊地球八十天 (2004) ... [武師]
    寶貝計劃 (2006) ... 醫院保安員
  飛車特技 (2 films)
    愛的種籽 (1994)    
    保持通話 (2008)