Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張從龍
Chang Tsung-Lung
 
Filmography (1963-1994)
 
  製片 (2 films)
    劍影神燈 (1971)    
    潮州大兄 (1972)    
  監製 (11 films)
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    四季發財 (1972)    
    血酒後街 (1973)    
    卿本多情 (1973)    
    天倫樂 (1973)    
    一年幽夢 (1974)    
    虎穴屠龍 (1975)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    飛頭魔女 (1982)    
  策劃 (2 films)
    寒風手 (1972)    
    怒火 (1973)    
  出品人 (27 films)
    難忘的人 (1963)    
    七劍屠龍 (1970)    
    神狐鬼俠 (1970)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    龍形八劍 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    女獨臂刀 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    洞房奇譚 (1972)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
    情深愛更深 (1977)    
    古銅蕭 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    誤我青春三十年 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    月光雙手 (1981)    
    貓妖 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    觀世音與海龍王 (1982)    
    少林醉棍 (1983)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    殺手天使 (1989)    
    獵魔群英 (1989)    
    地頭龍 (1990)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
    同床2夢 (1994)