Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳穎芝
Chan Wing-Chi (1)  ♀
Aliases:  陳詠芝





 
Filmography (1986-2001)
 
  演員 (29 films)
    我要金龜婿 (1986)    
    城市判官 (1989)    
    火舞儷人 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    瀟酒先生 (1989)    
    開心巨無霸 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    阿嬰 (1990)    
    關人鬼事 (1991)    
    哎也女朋友 (1992) ... Mandy
    三級七日情 (1992)    
    四海遊俠 (1992)    
    風流家族 (1992)    
    甩皮鬼 (1992) ... 葉玉芝
    男兒無罪 (1992)    
    93女愛男歡 (1992)    
    愛殺 (1993)    
    情迷香港 (1993)    
    世外情緣 (1993)    
    慾海花 (1993)    
    禁忌性遊戲 (1993)    
    鬼叫春 (1993)    
    玉女性重傷 (1993)    
    落難夫妻 (1993)    
    神鬼奇兵 (1993)    
    性事奇趣錄之閹夫 (1994)    
    烈火女警花 (2001)