Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳健一
Chan Kin-Yat  ♂





 
Filmography (1988-1999)
 
  副導演 (2 films)
    鬼骨場 (1998)    
    我老豆唔係人 (1999)    
  演員 (35 films)
    霸王女福星 (1988)    
    夜激情 (1989)    
    老虎出監 (1989)    
    三度誘惑 (1990)    
    正紅旗下 (1991)    
    四度誘惑 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    愛人 (1992)    
    星期五之舞男 (1992)    
    塘西風月痕 (1992) ... 阿健
    情不自禁II霎時衝動 (1992)    
    私鐘真面目 (1992)    
    哎也女朋友 (1992)    
    北妹皇后 (1993)    
    妒火焚情 (1993)    
    驚天桃色劫 (1993)    
    西大天王 (1993)    
    情難自制 (1993)    
    走佬威龍 (1993)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    禁春 (1993)    
    屬雞的女人 (1993)    
    男與女 (1993)    
    烹夫 (1993)    
    香江黃色檔案慾奴 (1993)    
    馬伕手記 (1993)    
    射雞英雄傳 (1994)    
    不文女學堂 (1994)    
    青樓十二房 (1994)    
    失鎗神探 (1995)    
    殺姦O娘 (1995)    
    新上海灘 (1996)    
    亞洲的性旅遊 (1997)    
    凶宅胭脂 (1998)    
    鬼骨場 (1998)