Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳健一
Chan Kin-Yat  ♂
Aliases:  陳建一





 
Filmography (1988-1999)
 
  副導演 (2 films)
    鬼骨場 (1998)    
    我老豆唔係人 (1999)    
  製片 (3 films)
    慾火狂情 (1993)    
    百合情韻 (1993)    
    霧水情 (1993)    
  演員 (39 films)
    霸王女福星 (1988)    
    老虎出監 (1989)    
    夜激情 (1989)    
    三度誘惑 (1990)    
    正紅旗下 (1991)    
    四度誘惑 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    情不自禁II霎時衝動 (1992)    
    粉紅色的夢 (1992)    
    私鐘真面目 (1992)    
    星期五之舞男 (1992)    
    愛人 (1992)    
    哎也女朋友 (1992)    
    塘西風月痕 (1992) ... 阿健
    男與女 (1993)    
    西大天王 (1993)    
    霧水情 (1993)    
    北妹皇后 (1993)    
    走佬威龍 (1993)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    百合情韻 (1993)    
    屬雞的女人 (1993)    
    驚天桃色劫 (1993)    
    情難自制 (1993)    
    烹夫 (1993)    
    香江黃色檔案慾奴 (1993)    
    馬伕手記 (1993)    
    妒火焚情 (1993)    
    慾火狂情 (1993)    
    禁春 (1993)    
    不文女學堂 (1994)    
    青樓十二房 (1994)    
    射雞英雄傳 (1994)    
    失鎗神探 (1995)    
    殺姦O娘 (1995)    
    新上海灘 (1996)    
    亞洲的性旅遊 (1997)    
    凶宅胭脂 (1998)    
    鬼骨場 (1998)