Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翁子忠
Terence Yung Ji-Chung  ♂





 
Filmography (1979-1999)
 
  製片 (3 films)
    半邊人 (1983)    
    你OK,我OK! (1987)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
  副導演 (18 films)
    瘋劫 (1979)    
    撞板神探電子龜 (1981)    
    父子情 (1981)    
    文仔的肥皂泡 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    忌廉溝鮮奶 (1981)    
    花煞 (1982)    
    田雞過河 (1983)    
    鬼戰 (1984)    
    時來運轉 (1985)    
    再見媽咪 (1986)    
    富貴再逼人 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    發達秘笈 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    偷情先生 (1989)    
    吳三桂與陳園園 (1992)    
    同居關係 (1993)    
  錄音 (2 films)
    香港製造 (1997)    
    無問旅程 (1999)    
  導演 (1 film)
    馬伕手記 (1993)    
  演員 (16 films)
    平安夜 (1985)    
    通天大盜 (1987)    
    你OK,我OK! (1987)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    發達秘笈 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    相見好 (1989)    
    偷情先生 (1989)    
    致命的誘惑 (1990)    
    不文小丈夫 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    禁色 (1992)    
    帶你嫖韓日 (1992)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    播種情人 (1994)    
    老泥妹 (1995)    
  策劃 (2 films)
    不文小丈夫 (1990)    
    禁色 (1992)