Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭建萍
Ise Cheng Gin-Ping


 
Filmography (1984-1993)
 
  製片 (7 films)
    靈幻先生 (1987)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    再見王老五 (1989)    
    阿郎的故事 (1989)    
    吉星拱照 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
  副導演 (1 film)
    新飛狐外傳 (1984)    
  演員 (2 films)
    開心鬼放暑假 (1985)    
    為你鍾情 (1985)    
  策劃 (7 films)
    天若有情 (1990)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    哥哥的情人 (1992)    
    踢到寶 (1992)    
    東方三俠 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)