Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘祥
Poon Cheung





 
Filmography (1984-2004)
 
  動作設計 (5 films)
    猛鬼霸王花 (1990)    
    紅粉至尊 (1991)    
    湘西屍王 (1993)    
    甜甜屋 (1995)    
    終極追緝令 (2004)    
  製片 (1 film)
    湘西屍王 (1993)    
  助理指導 (2 films)
    轟天龍虎會 (1989)    
    小李飛刀之飛刀外傳 (2000)    
  演員 (16 films)
    四大少林寺 (1984)    
    還我少林 (1984)    
    皇家戰士 (1986)    
    師姐撞邪 (1986)    
    孫悟空大戰牛魔王 (1989)    
    發達先生 (1989)    
    轟天龍虎會 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    紅粉至尊 (1991)    
    關人鬼事 (1991)    
    湘西屍王 (1993)    
    洞房豔譚 (1995)    
    千機變 (2003) ... [武師]