Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張少萍
Peggy Cheung Siu-Ping  ♀
Aliases:  張小平
 
Filmography (1986-2009)
 
  監製 (1 film)
    尋找成龍 (2009)    
  製片 (53 films)
    太陽之子 (1990)    
    漫畫奇俠 (1990)    
    馬路英雄 (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    噴火女郎 (1992)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    千面天王 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    先洗未來錢 (1994)    
    夢差人 (1994)    
    老泥妹 (1995)    
    血戀 (1995)    
    暴劫傾情 (1996)    
    黃金島歷險記 (1996)    
    一個好人 (1997)    
    豪情雄心 (1997)    
    特種飛虎 (1997)    
    蘭桂坊7公主 (1997)    
    背著爸爸上學去 (1998)    
    無敵鐵沙掌 (1998)    
    毒吻 (1998)    
    生死邊緣 (1998)    
    想見妳 (1998)    
    97重案實錄 (1998)    
    追蹤 (1998)    
    勇探 (1998)    
    威龍保鏢 (1999)    
    罪加一等 (1999)    
    警察大賊 (1999)    
    深淵 (1999)    
    佈局 (1999)    
    97江湖情 (1999)    
    小心警察 (1999)    
    讓我勝出一次 (2000)    
    Call in 紅唇劫 (2000)    
    絕地狂奔 (2000)    
    轟天雙龍會 (2000)    
    復仇者 (2000)    
    臥底 (2000)    
    陷阱 (2000)    
    夜鶯呼叫 (2000)    
    新流氓醫生 (2001)    
    二五傳說 (2001)    
    星星與月亮 (2002)    
    皇家保鏢 (2002)    
    危險關係 (2002)    
    殭屍復活 (2003)    
    蛇蠍情人 (2003)    
    性在夠辣 (2003)    
    應召女郎2003 (2003)    
    夜間管理員 (2003)    
    鬼井幽魂 (2004)    
    魔幻賭船 (2005)    
  演員 (1 film)
    雙城故事 (1991)    
  場記 (1 film)
    師姐大晒 (1989)    
  策劃 (2 films)
    無間道長 (2004)    
    無間道長之神劍門 (2006)    
  服裝 (3 films)
    刀馬旦 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
  執行監製 (5 films)
    浪盜江湖 (1999)    
    舞廳 (1999)    
    七條命 (2000)    
    逆天者 (2001)    
    蛇蠍情人 (2003)