Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅君雄
Lo Kwan-Hung  ♂

 
Filmography (1939-1989)
 
  攝影 (51 films)
    蝴蝶夫人 (1948)    
    接財神 (1948)    
    此恨綿綿無絕期 (1948)    
    雙喜臨門 (1949)    
    雲雨巫山枉斷腸 (1949)    
    生死同心 (1949)    
    連生貴子 (1949)    
    鳳入龍樓 (1949)    
    忍棄枕邊人 (1949)    
    珠江淚 (1950)    
    黑市婚姻 (1950)    
    凌霄孤雁 (1950)    
    豪門棄婦 (1950)    
    南海漁歌 (1950)    
    逼上梁山 (1950)    
    海外尋夫 (1950)    
    羊城恨史 (1951)    
    一板之隔 (1952)    
    江湖兒女 (1952)    
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    神鬼人 (1952)    
    百寶圖 (1953)    
    姊妹曲 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    家家戶戶 (1954)    
    喬遷之喜 (1954)    
    水火之間 (1955)    
    一年之計 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    閃電戀愛 (1955)    
    孔雀屏 (1956)    
    新寡 (1956)    
    芙蓉仙子 (1957)    
    風塵尤物 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
    玉手擒兇 (1958)    
    搶新郎 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    金屋夢 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    碧波仙侶 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    生死牌 (1961)    
    三求凰 (1963)    
  導演 (21 films)
    闔第光臨 (1955)    
    寂莫的心 (1956)    
    男大當婚 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    玉手擒兇 (1958)    
    真假千金 (1959)    
    青春幻想曲 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    草木皆兵 (1960)    
    神出鬼沒 (1962)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    十月新娘 (1965)    
    秀才奇遇記 (1967)    
    石敢當 (1968)    
    少男少女 (1969)    
    失蹤的少女 (1970)    
    上海 (1978)    
    祥林嫂 (1978)    
    中國神童 (1985)    
    神州大地女兒國 (1986)    
    中國三軍揭秘 (1989)    
  剪接 (5 films)
    銀海鴛鴦 (1939)    
    一板之隔 (1952)    
    百寶圖 (1953)    
    喬遷之喜 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
  策劃 (1 film)
    神秘的西藏 (1985)    
  編劇 (5 films)
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    少男少女 (1969)    
    上海 (1978)    
    神州大地女兒國 (1986)    
    中國三軍揭秘 (1989)