Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周金江
Chow Gam-Kong  ♂
Aliases:  周金光,  二寶





 
Filmography (1976-2014)
 
  動作設計 (4 films)
    驅魔警察 (1990)    
    正月十五之一生一世 (1994)    
    三五成群 (1999)    
    疑神疑鬼 (2005)    
  副導演 (2 films)
    皇家女將 (1990)    
    密宗威龍 (1991)    
  助理指導 (15 films)
    殭屍先生 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    英雄無淚 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    西環的故事 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    新碧血劍 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    怒海威龍 (1995)    
    太極1從零開始 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    單身男女2 (2014)    
  演員 (75 films)
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    佛山贊先生 (1978)    
    雜家小子 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    踢館 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    身不由己 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    武館 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    敗家仔 (1981) ... 梁贊友人
    提防小手 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    等待黎明 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    殭屍家族 (1986)    
    英雄無淚 (1986)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    千年女妖 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    西環的故事 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    駁腳差佬 (1991)    
    俠聖 (1992)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    太極張三豐 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    精武英雄 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    七月十三之龍婆 (1996)    
    熱血最強 (1997)    
    野獸刑警 (1998)    
    千王之王2000 (1999)    
    絕色神偷 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    黑拳 (2006)    
    金錢帝國 (2009)