Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈徵維
Sam Ching-Wai  ♂
Aliases:  沈徵雄




 
Filmography (1985-1993)
 
  動作設計 (4 films)
    龍發威 (1985)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    桃太郎大顯神威 (1988)    
    至尊無敵之戰神 (1990)    
  助理指導 (3 films)
    小鬼大哥大 (1990)    
    大哥讓位 (1991)    
    菩提幽魂 (1993)    
  演員 (9 films)
    龍發威 (1985) ... 童虎徒弟
    勇闖江湖 (1986)    
    靈幻童子 (1986)    
    好小子II (1986)    
    桃太郎大顯神威 (1988)    
    鳳凰王子 (1989)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    大哥大續集 (1990)    
    大哥讓位 (1991)