Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜少津
Do Siu-Chun  ♂
Aliases:  杜兆津





 
Filmography (1987-1994)
 
  演員 (18 films)
    陰陽界 (1987)    
    八星報喜 (1988)    
    天堂血路 (1988)    
    刑警本色 (1988)    
    英雄重英雄 (1989)    
    老虎出更2 (1990)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    老表,你好野! (1991) ... 阿明
    地下兵工廠 (1991) ... 華志勇
    拳王 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    太子爺出差 (1992)    
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    葡京大劫案 (1992)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    壯士斷臂 (1994)    
    西楚霸王 (1994) ... 蕭何