Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林建岳
Peter Lam Kin-Ngok  ♂
 
Filmography (1988-2017)
 
  監製 (1 film)
    瘋狂的賽車 (2009)    
  製片 (1 film)
    瘋狂的賽車 (2009)    
  演員 (1 film)
    童黨 (1988)    
  執行監製 (3 films)
    中國合伙人 (2013)    
    小金剛紐約大冒險 (2014)    
    建軍大業 (2017)    
  出品人 (30 films)
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    投名狀 (2007)    
    復仇 (2009)    
    建國大業 (2009)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    唐山大地震 (2010)    
    劍雨 (2010)    
    辛亥革命 (2011)    
    血滴子 (2012)    
    金剛王 (2013)    
    盲探 (2013)    
    天機·富春山居圖 (2013)    
    一夜惊喜 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    絕命航班 (2014)    
    救火英雄 (2014)    
    城市游戲 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    賭城風雲II (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    赤道 (2015)    
    三人行 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    俠盜聯盟 (2017)    
    追捕 (2017)    
    春嬌救志明 (2017)