Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳木川
Chan Muk-Chuen  ♂
Aliases:  陳木村





 
Filmography (1973-2015)
 
  動作設計 (35 films)
    黑龍 (1973)    
    九紋龍 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    浪子狄十三 (1977)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    浪子遊龍 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    錦衣衛 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    天殘地缺 (1979)    
    金劍 (1980)    
    妖蛇拳 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    鈑公雞 (1980)    
    八絕 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    獸性地獄女 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    流氓世家 (1989)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    護法奇兵 (2000)    
    麻辣至尊 (2000)    
    不可抗拒的任務 (2004)    
  監製 (1 film)
    表姐,妳玩野! (1991)    
  導演 (4 films)
    楚留香後傳之西門無恨 (1993)    
    鳳舞九天 (1996)    
    麻辣至尊 (2000)    
    708090之深圳戀歌 (2015)    
  演員 (15 films)
    無情街 (1973)    
    風雲八千里 (1975)    
    金三角龍虎門 (1975)    
    鐵馬騮 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    錦衣衛 (1979)    
    天殘地缺 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979) ... 楊柳蕩
    醉步迷猴 (1980)    
    金劍 (1980)    
    妖蛇拳 (1980)    
    護花鈴 (1981)    
    上海大亨 (1982)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
  執行監製 (1 film)
    聊齋金瓶梅 (1991)