Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈火新
Sam Feng-San  ♂
Aliases:  沈伙新,  沈小新,  伙記,  沈伙記





 
Filmography (1984-2019)
 
  動作設計 (10 films)
    黑色午夜 (1987)    
    火舞儷人 (1989)    
    驚天龍虎豹 (1991)    
    旺角馬場 (1992)    
    破釜沉舟 (2005)    
    鴻門宴 (2005)    
    金瓶梅 (2008)    
    大內密探零零狗 (2009)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
    美麗密令 (2010)    
  助理指導 (16 films)
    刑警本色 (1988)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    猛鬼狐狸精 (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993)    
    唐伯虎點秋香 (1993)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    新天龍八部之天山童姥 (1994)    
    九品芝麻官白面包青天 (1994)    
    追女仔95之綺夢 (1995)    
    十兄弟 (1995)    
    大內密探零零發 (1996)    
    食神 (1996)    
    天下無雙 (2002)    
    美女食神 (2007)    
    撕票風雲 (2010)    
  演員 (23 films)
    公僕 (1984)    
    還我少林 (1984)    
    福星高照 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    黑色午夜 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    刑警本色 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    火舞風雲 (1988)    
    城巿特警 (1988)    
    慾燄濃情 (1988)    
    忠義群英 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    火舞儷人 (1989)    
    線人 (1989)    
    無名家族 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    烈火情仇 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    我老婆係賭聖 (2008) ... [武師]
  飛車特技 (1 film)
    沉默的證人 (2019)