Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李保樟
Lee Po-Cheung  ♂
Aliases:  李保樟,  李保卓,  李保章


 
Filmography (1989-2018)
 
  攝影 (1 film)
    悍匪 (1996)    
  導演 (3 films)
    想見妳 (1998)    
    單身部落 (2007)    
    大茶飯 (2014)    
  場記 (4 films)
    專釣大鱷 (1989)    
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    殭屍醫生 (1990)    
    殭屍福星仔 (1991)    
  策劃 (9 films)
    安娜與武林 (2003)    
    炮製女朋友 (2003)    
    黑白道 (2006)    
    塚愛 (2007)    
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    人在囧途 (2010)    
    懸紅 (2012)    
    深藍 (2013)    
    O的故事 (2015)    
  副導演 (21 films)
    鬼咬鬼 (1990)    
    賭尊 (1991)    
    猛鬼入侵黑社會 (1991)    
    明月照尖東 (1992)    
    戰神傳說 (1992)    
    女黑俠黃鶯 (1992)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    老友鬼上身 (1992)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993)    
    八仙飯店之人肉叉燒飽 (1993)    
    虐之戀 (1993)    
    夢差人 (1994)    
    悍匪 (1996)    
    B計劃 (1998)    
    十二夜 (2000)    
    俠骨仁心 (2000)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    二人三足 (2002)    
    慳錢家族 (2002)    
    Laughing Gor之變節 (2009)    
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
  第一副導演 (1 film)
    賭城風雲 (2014)    
  執行導演 (2 films)
    愛·從心發現 (2014)    
    黃金兄弟 (2018)    
  編劇 (10 films)
    夢差人 (1994)    
    現代蠱惑仔 (1995)    
    悍匪 (1996)    
    金田一手稿之奇異檔案 (1996)    
    龍在少林 (1996)    
    想見妳 (1998)    
    B計劃 (1998)    
    慳錢家族 (2002)    
    炮製女朋友 (2003)    
    大茶飯 (2014)