Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚振雄
Tony Tam Jan-Hung  ♂
 
Filmography (1992-2001)
 
  演員 (1 film)
    山村老屍II色之惡鬼 (2000)    
  配樂 (17 films)
    奸人世家 (1992)    
    軍妓慰安婦 (1992)    
    獵豹行動 (1992)    
    世外情緣 (1993)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    愛的精靈 (1993)    
    獄鳳2 (1993)    
    我愛狐狸精 (1993)    
    兩廂情願 (1993)    
    先洗未來錢 (1994)    
    喂,搵邊位? (1994)    
    不扣鈕的女孩 (1994)    
    山村老屍II色之惡鬼 (2000)    
    改正歸邪 (2000)    
    大踢爆 (2000)    
    黑社會.com (2000)    
    趕屍先生 (2001)