Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林志穎
Jimmy Lin Zhi-Ying  ♂





 
Filmography (1992-2015)
 
  演員 (28 films)
    逃學外傳 (1992) ... 林志穎
    異域之未路英雄 (1993) ... 阿丁
    神經刀與飛天貓 (1993) ... 「小飛刀」韓林
    新流星蝴蝶劍 (1993) ... 賈皇爺
    追男仔 (1993) ... 程小北
    一屋哨牙鬼 (1993) ... 姜大偉
    報告班長3 (1994) ... 林小穎
    笑林小子 (1994) ... 皮少庭 (四毛/大力菜)
    祖孫情 (1994) ... 江行健
    學校霸王 (1995) ... 許志浩
    四個不平凡的少年 (1996)    
    俠盜正傳 (1997) ... 廖添丁
    天庭外傳 (1999)    
    紅字 (1999) ... 阿虎
    不死心靈 (2001) ... 竇毅
    龍虎英雄 (2003) ... 秦文龍
    戀愛大贏家 (2004) ... 杜恆風
    神狐 (2005)    
    狼 (2005) ... 陳尉祖
    功夫大師 (2010)    
    極速天使 (2011) ... 阿祖
    封神傳奇之驅魔英雄 (2012) ... 姜尚[國語配音員]
    變身男女 (2012) ... 單民
    一起飛 (2012) ... 許逸凡
    把樂帶回家2013 (2013)    
    愛·從心發現 (2014)    
    爸爸去哪兒 (2014)    
    爸爸的假期 (2015)