Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邱黎寬
Chiu Li-Kuan  ♀
Aliases:  邱瓈寬

 
Filmography (1986-2018)
 
  監製 (9 films)
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992)    
    男人胸,女人Home (1998)    
    想見妳 (1998)    
    父子 (2006)    
    新天生一對 (2012)    
    大尾鱸鰻 (2013)    
    瑪德2號 (2013)    
    大宅們 (2014)    
    大尾鱸鰻2 (2016)    
  製片 (5 films)
    先生騙鬼 (1987)    
    雪在燒 (1988)    
    報告典獄長 (1988)    
    丑探七個半 (1988)    
    大宅們 (2014)    
  副導演 (2 films)
    頑皮家族 (1986)    
    雪在燒 (1988)    
  導演 (2 films)
    大尾鱸鰻 (2013)    
    大尾鱸鰻2 (2016)    
  策劃 (3 films)
    英雄無膽 (1989)    
    心跳時刻 (1989)    
    反斗馬騮 (1993)    
  編劇 (2 films)
    大尾鱸鰻 (2013)    
    大尾鱸鰻2 (2016)    
  出品人 (6 films)
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992)    
    父子 (2006)    
    新天生一對 (2012)    
    瑪德2號 (2013)    
    大尾鱸鰻2 (2016)    
    黃金兄弟 (2018)