[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
莊國榮  ♂
Joel Chong Kwok-Wing
Joel Chong,  Zhuang Guo-Rong
 
Filmography (1988-2018)
 
  美術指導 / Art Director
    喋血街頭 / Bullet in the Head (1990)    
    梁祝 / The Lovers (1994)    
    猛鬼屠房 / Ghost House - A True Story (1995)    
    花月佳期 / Love in the Time of Twilight (1995)    
    喜劇之王 / King of Comedy (1999)    
    庭院里的女人 / Pavilion of Women (2000)    
    夏日的麼麼茶 / Summer Holiday (2000)    
    拳神 / The Avenging Fist (2001)    
    有情飲水飽 / Love Me, Love My Money (2001)    
    愛君如夢 / Dance of a Dream (2001)    
    野狼 / Color of Pain (2002)    
    無問題2 / No Problem 2 (2002)    
    色,戒 / Lust, Caution (2007)    
    全城戒備 / City Under Siege (2010)    
    高舉‧愛 / Love Lifting (2012)    
    逆戰 / The Viral Factor (2012)    
    掃毒 / The White Storm (2013)    
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
    三少爺的劍 / Sword Master (2016)    
    紅海行動 / Operation Red Sea (2018)    
  執行美術 / Associate Art Director
    辣手神探 / Hard Boiled (1992)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    警察故事續集 / Police Story Part II (1988)    
    倩女幽魂III 道道道 / A Chinese Ghost Story III (1991)    
    重案組 / Crime Story (1993)    
  服裝指導 / Costume Designer
    年年有今日 / I Will Wait for You (1994)