[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
丁遠大  ♂
Jonathan Ting Yuen-Tai
Ting Yuen-Dai,  Ting Yuan-Ta,  Ting Yuen-Ta,  John Ting,  Y. T. Ting,  Ding Yuen-Da
 
Filmography (1974-2010)
 
  特別視效 / Special Effects
    車魂 / The Accident (1983)    
    無牙殭屍 / Toothless Vampires (1983)    
    日劫 / Descendant of the Sun (1983)    
    武林聖火令 / Holy Flame of the Martial World (1983)    
    毒蠱 / Brutal Sorcery (1983)    
    人嚇鬼 / Hocus Pocus (1984)    
    天煞 / Fury of the Heaven (1986)    
    精裝追女仔 / The Romancing Star (1987)    
    朝花夕拾 / Life Is a Moment (1987)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 / Master Hui Neng, Sixth Patriarch of Zen Buddhism (1987)    
    禪宗六祖 / Zen Master 6 (1987)    
    凶貓 / Evil Cat (1987)    
    天使行動II火鳳狂龍 / Angel II (1988)    
    赤膽情 / No Compromise (1988)    
    猛鬼學堂 / The Haunted Cop Shop II (1988)    
    旺角卡門 / As Tears Go By (1988)    
    靈幻小姐 / Miss Magic (1988)    
    流氓差婆 / Thunder Cops II (1989)    
    魔界怪譚 / Strange Tales of Ghosts (1989)    
    天使行動III魔女末日 / Angel III (1989)    
    監獄不設防 / Jail House Eros (1989)    
    猛鬼山墳 / Excuse Me, Please! (1989)    
    新半斤八兩 / Front Page (1990)    
    開心鬼救開心鬼 / Happy Ghost IV (1990)    
    洪福齊天 / Gambling Ghost (1991)    
    捉鬼專門店 / Ghost for Sale (1991)    
    彊屍至尊 / The Ultimate Vampire (1991)    
    魔畫情 / Fantasy Romance (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 / God of Gamblers Part III: Back to Shanghai (1991)    
    九月初九之重見天日 / Shy Spirit (1991)    
    魔域飛龍 / The Stone Age Warriors (1991)    
    漫畫威龍 / Fist of Fury 1991 II (1992)    
    黃飛鴻笑傳 / Once Upon a Time a Hero in China (1992)    
    音樂殭屍 / The Musical Vampire (1992)    
    城市獵人 / City Hunter (1993)    
    人皮燈籠 / Ghost Lantern (1993)    
    超級學校霸王 / Future Cops (1993)    
    花田囍事 / All's Well End's Well, Too (1993)    
    賭神2 / God of Gamblers Return (1994)    
    重慶森林 / Chungking Express (1994)    
    九品芝麻官白面包青天 / Hail the Judge (1994)    
    新天龍八部之天山童姥 / The Dragon Chronicles - The Maidens (1994)    
    小飛俠 / Teenage Master (1995)    
    師姐也瘋狂 / Yes Madam (1995)    
    回魂夜 / Out of the Dark (1995)    
    大冒險家 / The Adventurers (1995)    
    十兄弟 / Ten Brothers (1995)    
    黃金島歷險記 / Adventurous Treasure Island (1996)    
    洪興仔之江湖大風暴 / War of the Under World (1996)    
    神偷諜影 / Downtown Torpedoes (1997)    
    陰陽路之我在你左右 / Troublesome Night 2 (1997)    
    馬永貞 / Hero (1997)    
    終極絞人環 / Bloodmoon (1997)    
    超時空要愛 / Timeless Romance (1998)    
    龍在江湖 / A True Mob Story (1998)    
    數碼英雄 / Digital Warriors (1999)    
    特警新人類 / Gen-X Cops (1999)    
    鎗王 / Double Tap (2000)    
    極速殭屍 / The Vampire Combat (2001)    
    七號差館 / Nightmares in Precinct 7 (2001)    
    極地皇陵 / Undiscovered Tomb (2002)    
    異空危情 / Virtual Recall (2010)    
  片頭設計 / Credits Designer
    兵兵賊賊 / The Bomb-Shell (1981)    
    我在黑社會的日子 / Triads - The Inside Story (1989)    
    嘩鬼有限公司 / Ghost Busting (1989)    
    黑色迷牆 / The Black Wall (1989)    
  視覺特效指導 / Visual Effects Director
    特務迷城 / The Accidental Spy (2001)    
    異度空間 / Inner Senses (2002)    
  美術指導 / Art Director
    三傻笨探小福星 / Kidnap in Rome (1974)    
    十三號凶宅 / A Haunted House (1975)    
    李小龍傳奇 / Bruce Lee - True Story (1976)    
    南拳北腿 / The Secret Rivals (1976)    
    鷹爪鐵布衫 / The Invincible Armour (1977)    
    令生令世 / Impetuous Fire (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 / The Secret Rivals, Part II (1977)    
    霎眼功夫 / The Instant Kung Fu Man (1978)    
    / The Chase (1978)    
    佛山贊先生 / Descendant of Wing Chun (1978)    
    蛇形刁手 / Snake in the Eagle's Shadow (1978)    
    醉拳 / Drunken Master (1978)    
    紅樓春上春 / Erotic Dreams of Red Chamber (1978)    
    奇招 / Crystal Fist (1979)    
    雙馬連環 / The Mystery of Chess Boxing (1979)    
    豬肉榮 / Butcher Wing (1979)    
    師父出馬 / The Old Master (1979)    
    醒目仔蠱惑招 / The Incredible Kung Fu Master (1979)    
    打出頭 / The Lama Avenger (1979)    
    洪拳大師 / The Fearless Duo (1979)    
    豬仔血淚 / Sun Dragon (1979)    
    南北醉拳 / Dance of the Drunk Mantis (1979)    
    龍虎門 / The Dragon and the Tiger Kids (1979)    
    迷拳三十六招 / The 36 Deadly Styles (1979)    
    盲拳鬼手 / Blind Fist of Bruce (1979)    
    臭小子 / Cunning Kids (1980)    
    越戰僅存者 / Without a Promised Land (1980)    
    江湖檔案 / Modern Heroes (1980)    
    隻手遮天 / Absolute Monarch (1980)    
    三毛流浪記 / Kung Fu Kids Break Away (1980)    
    龍形摩橋 / The Ring of Death (1980)    
    武狀元 / Super Power (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 / Lackey and the Lady Tiger (1980)    
    雙辣 / Two Fists Against the Law (1980)    
    地獄無門 / We're Going to Eat You (1980)    
    執法者 / The Executor (1981)    
    錢搵錢 / Money Is Lovely (1981)    
    手指拗出 / Kung Fu Executioner (1981)    
    阿燦出千 / An Honest Crook (1981)    
    二等良民 / Second Class Resident (1981)    
    文仔的肥皂泡 / Charlie's Bubble (1981)    
    大鱷 / Trap (1982)    
    沙煲兄弟 / Dirty Angel (1982)    
    賊性 / Outlaw Genes (1982)    
    霍元甲 / Legend of a Fighter (1982)    
    龍之忍者 / Ninja in the Dragon's Den (1982)    
    獵頭 / The Head Hunter (1982)    
    血雙 / Blood Child (1982)    
    腦魔 / The Black Magic with Buddha (1983)    
    車魂 / The Accident (1983)    
    碼頭 / The Pier (1983)    
    邪花劫 / The Murder (1983)    
    退休探長 / Gun Is Law (1983)    
    一觸驚魂 / Air Disaster (1983)    
    好彩撞到你 / Host for a Ghost (1984)    
    法外情 / The Unwritten Law (1985)    
    娶錯老婆投錯胎 / Jokers Playing Games (1987)    
    婚外情 / Mister Mistress (1988)    
    人約黃昏 / Evening Liaison (1996)    
    緣份2000 / Deja Vu (1999)    
  服裝指導 / Costume Designer
    人約黃昏 / Evening Liaison (1996)