[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
唐裕太(1)  ♂
Tommy Tong Yue-Tai
Tommy Tang,  Tang Yu-Tai,  Tong Yu-Tai (1)
Cantonese: tong jyu taai   Mandarin: táng tài
 
Filmography (1984-2015)
 
  攝影 / Cinematographer
    忍無可忍 / The Super Ninja (1984)    
    忍者大決鬥 / Ninja Hunter (1984)    
    洪門鬥惡者 / Secret of Ninja (1985)    
    猛龍煞星 / Ninja in USA (1985)    
    天外天小子 / Vampire Kid II (1988)    
    東方巨龍 / Ninja Condors (1988)    
    小俠龍捲風 / Chivalric Tornado (1989)    
    天師叔叔 / Mr. Vampire (1990)    
    女賭神 / Queen of Gambler (1992)    
    靈幻少女 / Hello Dracula 5 (1992)    
    肉體陷阱 / Routi Xianjing (1992)    
    警花與流鶯 / Whore & Policewoman (1993)    
    初夜洞房檔案 / Files of Love on Wedding Night (1993)    
    風流世家俏公子 / Feng Liu Shi Jia Qiao Gong Zi (1993)    
    北投狼人 / The Wolf Man (1995)    
    小鬼奇兵 / Little Heroes Lost in China (1995)    
    金瓶梅 / Jin Pin Mei (1996)    
    街頭殺手 / Iron Monkey 2 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 / New Jin Pin Mei V (1996)    
    新金瓶梅第四卷 / New Jin Pin Mei IV (1996)    
    新金瓶梅第三卷 / New Jin Pin Mei III (1996)    
    新金瓶梅第二卷 / New Jin Pin Mei II (1996)    
    新金瓶梅第一卷 / New Jin Pin Mei I (1996)    
    威龍保鏢 / Final Judgement (1999)    
    情不容義 / Hector (2000)    
    劍河 / Hero of the River (2014)    
    男人製造 / The Making of a Man (2015)    
  攝影助理 / Focus Puller
    冬之祭 / Winter Ritual (1991)    
  演員 / Actor (1984-2015)
    小鬼奇兵 / Little Heroes Lost in China (1995)