[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林澤銘  ♂
林泽铭
Lam Chak-Ming
C. M. Lam,  Leo Lin,  Lan Chat-Ming,  Lam Chap-Man,  Lin Ze-Min (1),  Lam Chak-Man
Cantonese: lam zaak ming   Mandarin: lín míng





 
Filmography (1991-2019)
 
  副導演 / Assistant Director
    血仍是冷 / Deadly Illusion (1998)    
    父報子仇 / What a Hero (1999)    
    龍鳳雙英 / Lung Fung Soeng Jing (2000)    
    女飛虎 / X-Cop Girls (2000)    
    戰龍 / Dragon the Master (2001)    
    危險關係 / Dangerous Relationship (2002)    
    九龍的天空之錯愛馬伕 / Seductive Love (2002)    
    赤裸性對抗 / Deadly Past (2002)    
    皇家保鏢 / Royal Guard (2002)    
    星星與月亮 / Her Story (2002)    
    寬頻聊齋 / Wedding in Hell (2003)    
    性在夠辣 / Sexual Vengeance (2003)    
    無間道長 / The Infernal Fighter (2004)    
    仙魔遊蹤 / The Kingdom of Darkness (2004)    
    無間道長之神劍門 / The House of the Sword (2006)    
  監製 / Producer
    英雄本能 / Ying Hung Bun Nang (1996)    
  導演 / Director
    夜間管理員 / Night Security Guard (2003)    
    反詐英豪 / Anti-fraud Hero (2019)    
  演員 / Actor (1991-2019)
    零時十分 / Midnight Conjure (1991)    
    豔帥風雨情 / Beautiful General (1992)    
    雪魔女 / Snow Monster (1993)    
    無情殺手 / Wuqing Shashou (1993)    
    情不自禁之想入非非 / Power of Love (1993) ... / Gray's lover
    愛殺 / Fatal Love (1993) ... [演員表: 林澤明] / Tony Lee
    摧花神龍教 / A Man of Nasty Spirit (1993) ... / Ho
    東方武神 / Eastern Kung Fu God (1995)    
    英雄本能 / Ying Hung Bun Nang (1996)    
    人皮高跟鞋 / Horrible High Heels (1996) ... / Tien
    轟天龍 / Kwang Tin Lung (1997)    
    雌虎威龍 / Tiger Angels (1997)    
    造愛人間 / Zao Ai Ren Jian (1998)    
    男人女人情人 / Nanren Nuren Qingren (1998)    
    血仍是冷 / Deadly Illusion (1998) ... / Brother Ho Chi-Ming
    脫軌邊緣人 / Tuo Gui Bian Yuan Ren (1998)    
    超級保鏢 / Circle of Friends (1998)    
    前世情迷 / Qian Shi Qing Mi (1999)    
    新城獵人 / City Hunter (1999) ... / [Scenes cut]
    金枝玉葉之睡在下流社會的日子 / Undercover Girls (1999)    
    父報子仇 / What a Hero (1999)    
    威龍保鏢 / Final Judgement (1999)    
    風雲毒玫瑰 / Storm Killer (2000)    
    鬼同你有緣之陰屍路 / Ghost Meets You (2000) ... / Brother Tung's thug
    魔劫 / Evil Obsession (2000)    
    情不容義 / Hector (2000)    
    火燒走馬崗 / Fierce Mission (2000)    
    正邪雙雄 / Black & White (2000)    
    雷霆幹探 / Lethal Justice (2001)    
    戰龍 / Dragon the Master (2001) ... / Dick
    烈火女警花 / Lie Huo Nv Jing Hua (2001)    
    星星與月亮 / Her Story (2002)    
    危險關係 / Dangerous Relationship (2002) ... / Willy Wai
    九龍的天空之錯愛馬伕 / Seductive Love (2002) ... / Club Manager
    古惑線人 / Crazy Guy (2002)    
    赤裸性對抗 / Deadly Past (2002)    
    辣手學子 / The Recreant Teenager (2002)    
    應召女郎2003 / True Love 2003 (2003) ... / Mr. Tung
    無間道長 / The Infernal Fighter (2004) ... / King of Darkness
    無間道長之神劍門 / The House of the Sword (2006) ... 暗黑魔王 / King of Darkness
  編劇 / Writer
    夜間管理員 / Night Security Guard (2003)    
    寬頻聊齋 / Wedding in Hell (2003)    
    殭屍復活 / Vampire Reborn (2003)    
    鬼井幽魂 / Mysterious Hole (2004)