[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
歐羅  ♂
欧罗
Au Law
Au Lo
Cantonese: au lo   Mandarin: ōu luó
 
Filmography (1999-2005)
 
  編劇 / Writer
    舞廳 / Night Club (1999)    
    天殺 / The Killer of the Lonely Heart (2000)    
    英雄人物 / Hero of City (2001)    
    豹女之奪命之旅 / Her Name Is Cat 2: Journey to Death (2001)    
    皮篋拉屍 / Horror Trip (2002)    
    九龍的天空之旺角馬房 / Hooker's World (2002)    
    烈血快車 / Taxi Driver (2002)    
    平安夜之逆天而行 / Cruel Killer (2003)    
    應召女郎2003 / True Love 2003 (2003)    
    鬼井幽魂 / Mysterious Hole (2004)    
    仙魔遊蹤 / The Kingdom of Darkness (2004)    
    寬頻聊齋 / Wedding in Hell (2005)