[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
星工廠  ♂
C. A. M.
Siu Gung-Chong,  CAM
 
Filmography (1996-1999)
 
  配樂 (作曲) / Music
    衝鋒隊─怒火街頭 / Big Bullet (1996)    
    古惑仔之人在江湖 / Young and Dangerous (1996)    
    偷偷愛你 / Blind Romance (1996)    
    人細鬼大 / Growing Up (1996)    
    神偷諜影 / Downtown Torpedoes (1997)    
    夜半3點鐘 / 03:00 AM (1997)    
    高度戒備 / Full Alert (1997)    
    97古惑仔戰無不勝 / Young and Dangerous 4 (1997)    
    龍在江湖 / A True Mob Story (1998)    
    幻影特攻 / Hot War (1998)    
    生化壽屍 / Bio Zombie (1998)    
    心猿意馬 / The Accident (1999)