[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃世傑
Wong Sai-Kit (2)
Wong Sai-Git

 
Filmography (1989-2016)
 
  演員 / Actor (1989-2016)
    籠民 / Cageman (1992) ... 周助手 / Councillor Chow's Secretary
    流星語 / The Kid (1999) ... 遊艇會警衛 / Marina's security guard
  道具 / Props
    發達先生 / Mr. Fortune (1989)    
    飛越黃昏 / Beyond the Sunset (1989)    
    賭聖 / All for the Winner (1990)    
    賭霸 / The Top Bet (1991)    
    婚姻勿語 / This Thing Called Love (1991)    
    表姐,妳玩野! / The Queen of Gamble (1991)    
    捉鬼專門店 / Ghost for Sale (1991)    
    特異功能猩求人 / Miracle 90 Days (1992)    
    飛女正傳 / It's Now or Never (1992)    
    籠民 / Cageman (1992)    
    搶錢夫妻 / Always on My Mind (1993)    
    花田囍事 / All's Well End's Well, Too (1993)    
    水滸笑傳 / Laughter of "Water Margins" (1993)    
    觸目驚心 / Insanity (1993)    
    大富之家 / It's a Wonderful Life (1994)    
    正乞兒!! / Give and Take (1994)    
    年年有今日 / I Will Wait for You (1994)    
    等著你回來 / The Returning (1994)    
    狼吻夜驚魂 / Midnight Caller (1995)    
    人間有情 / The Umbrella Story (1995)    
    大三元 / Tri-Star (1996)    
    虎度門 / Hu-Du-Men (1996)    
    賭神3之少年賭神 / God of Gamblers 3 - The Early Stage (1996)    
    色情男女 / Viva Erotica (1996)    
    誤人子弟 / Teaching Sucks! (1997)    
    南海十三郎 / The Mad Phoenix (1997)    
    我愛你 / ...Till Death Do Us Part (1998)    
    流星語 / The Kid (1999)    
    半支煙 / Metade Fumaca (1999)    
    特警新人類2 / Gen-Y Cops (2000)    
    初戀拿喳麵 / Merry-Go-Round (2001)    
    想飛 / Princess D (2002)    
    戀愛行星 / Tiramisu (2002)    
    慳錢家族 / Frugal Game (2002)    
    金雞 / Golden Chicken (2002)    
    桃色 / Colour Blossoms (2004)    
    新紮師妹3 / Love Undercover 3 (2006)    
    色,戒 / Lust, Caution (2007)    
    一個好爸爸 / Run Papa Run (2008)    
    黃金大劫案 / Guns and Roses (2012)    
  道具領班 / Props Master
    玩命雙雄 / Goodbye Hero (1990)    
    昨夜長風 / Tears and Triumph (1994)    
    猛鬼屠房 / Ghost House - A True Story (1995)    
    偷錯隔牆花 / Paradise Hotel (1995)    
    我要活下去 / I Want to Go on Living (1995)    
    孟波 / Mr. Mumble (1996)    
    小親親 / And I Hate You So (2000)    
    薰衣草 / Lavender (2000)    
    救命 / Koma (2004)    
    公主復仇記 / Beyond Our Ken (2004)    
    飛鷹 / Silver Hawk (2004)    
    魔幻廚房 / Magic Kitchen (2004)    
    童夢奇緣 / Wait 'Til You're Older (2005)    
    虫不知 / Bug Me Not! (2005)    
    伊莎貝拉 / Isabella (2006)    
    黃飛鴻之英雄有夢 / Rise of the Legend (2014)    
    特工爺爺 / The Bodyguard (2016)