[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
安韓瑾
安韩瑾
An Han-Jin
On Hon-Kan
 
Filmography (2001-2018)
 
  製片 / Production Manager
    一念天堂 / Heart for Heaven (2015)    
    微微一笑很傾城 / Love 020 (2016)    
  副導演 / Assistant Director
    詛咒 / Curse of Lola (2005)    
    大話股神 / Crazy Money & Funny Men (2007)    
    秘岸 / Lost, Indulgence (2008)    
  執行製片人 / Line Producer
    一出好戲 / The Island (2018)    
  製片主任 / Unit Production Manager
    親密敵人 / Dear Enemy (2011)    
  執行導演 / Executive Director
    杜拉拉 / Go Lala Go! (2010)    
  演員 / Actor (2001-2018)
    走出西柏坡 / Red Turn (2001)    
    自娛自樂 / Master of Everything (2004) ... / Ergou
    親密敵人 / Dear Enemy (2011) ... / Anzi
    血滴子 / The Guillotines (2012)    
    從你的全世界路過 / I Belonged to You (2016)    
    微微一笑很傾城 / Love 020 (2016) ... / Manager Lee