[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊雪如
杨雪如
Yang Xue-Ru
Yang Xueru
Cantonese: joeng syut jyu   Mandarin: yáng xuě
 
Filmography (1936-1948)
 
  演員 / Actor (1936-1948)
    廣陵潮 / Guangling Tide (1936)    
    海天情侶 / Lovers (1937)    
    碧玉雄心 / Groans and Struggles (1939)    
    楚霸王 / Xiang Yu the Conqueror (1939)    
    影城記 / A Fair Actress (1939)    
    隱身女俠 / Yin Shen Nv Xia (1940)    
    恨不相逢未嫁時 / Hen Bu Xiang Feng Wei Jia Shi (1942)    
    / Autumn (1942)    
    / Spring (1942)    
    天從人願 / Tian Cong Ren Yuan (1944)    
    紅樓夢 / Dream of the Red Mansions (1944)    
    大飯店 / The Grand Hotel (1945)    
    紅粉盜 / The Lady Thief (1948) ... 劉母 / Liu's mother