[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
馮志成  ♂
Feng Zhi-Cheng
Fung Chi-Shing (3)
 
Filmography (1928-1937)
 
  演員 / Actor (1928-1937)
    白雲塔 / White Cloud Pagoda (1928)    
    鹽潮 / Salty Tide (1933)    
    女兒經 / A Bible for Girls (1934) ... 流氓 / Thug
    路柳牆花 / Street Girl (1934)    
    夜會 / Rendez Vous (1936)    
    金剛鑽 / The Diamond Case (1936)    
    女權 / Rights of Women (1936)    
    十字街頭 / Crossroads (1937)    
    馬路天使 / Street Angel (1937)    
    生龍活虎 / In Full Vigour (1937)    
    四千金 / Four Daughters (1937)