[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張陽(1)  ♂
张阳(1)
Zhang Yang (6)
Cheung Yeung
 
Filmography (1999-2017)
 
  聲音設計 / Sound Designer
    獨自等待 / Waiting Alone (2004)    
    血戰到底 / Karmic Mahjong (2006)    
    天注定 / A Touch of Sin (2013)    
    反轉人生 / Wished (2017)    
  錄音 / Sound Recordist
    月蝕 / Lunar Eclipse (1999)    
    故鄉三部曲之站臺 / Platform (2000)    
    車四十四 / Bus 44 (2001)    
    任逍遙 / Unknown Pleasures (2002)    
    獨自等待 / Waiting Alone (2004)    
    驚蟄 / The Story of Ermei (2004)    
    / Dong (2006)    
    血戰到底 / Karmic Mahjong (2006)    
    三峽好人 / Still Life (2006)    
    海上夢境 / City of Trance (2008)    
    雙食記 / Delicacies ...Poison (2008)    
    誰說青春不能錯 / Pk.com.cn (2008)    
    盜版貓 / Copy Cat (2009)    
    海上傳奇 / I Wish I Knew (2010)    
    万有引力 / The Law of Attraction (2011)    
    Hello! 樹先生 / Mr. Tree (2011)    
    倭寇的磫跡 / The Sword Identity (2012)    
    山河故人 / Mountains May Depart (2015)    
  配樂 (作曲) / Music
    月蝕 / Lunar Eclipse (1999)    
    車四十四 / Bus 44 (2001)    
    驚蟄 / The Story of Ermei (2004)    
    血戰到底 / Karmic Mahjong (2006)    
    誰說青春不能錯 / Pk.com.cn (2008)    
    雙食記 / Delicacies ...Poison (2008)    
    倭寇的磫跡 / The Sword Identity (2012)    
    旋風九日 / Mr. Deng Goes to Washington (2015)    
  混音 / Re-Recording Mixer
    車四十四 / Bus 44 (2001)    
    獨自等待 / Waiting Alone (2004)    
    二十四城記 / 24 City (2008)    
    海上夢境 / City of Trance (2008)    
    雙食記 / Delicacies ...Poison (2008)    
    天注定 / A Touch of Sin (2013)    
    旋風九日 / Mr. Deng Goes to Washington (2015)    
    反轉人生 / Wished (2017)