[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳曉東(2)  ♂
陈晓东(2)
Chen Hsiao-Tung
Chen Hsiao-Tong,  Chen Hsiao-Dong,  Adong Chen,  Chen Xiao-Dong
Cantonese: can hiu dung   Mandarin: chén xiǎo dōng
Born: 1963
 
Filmography (1995-2018)
 
  剪接 / Editor
    流浪舞台 / Formosa Sisters (1995)    
    飛天 / Accidental Legend (1996)    
    美麗在唱歌 / Murmur of Youth (1997)    
    驚天動地 / Red Rain (1999)    
    二月十四 / Be My Valentine (2002)    
    十七歲的天空 / Formula 17 (2004)    
    海巡尖兵 / The Pain of Others (2005)    
    太極 戰士 / Tai Chi Warrior (2005)    
    單車上路 / The Road in the Air (2006)    
    風中的秘密 / The Secret in the Wind (2006)    
    九降風 / Winds of September (2008)    
    十加十 / 10+10 (2011)    
    親愛的奶奶 / To My Dear Granny (2012)    
    寶米恰恰 / Cha-Cha for Twins (2012)    
    一首搖滾上月球 / Rock Me to the Moon (2013)    
    華麗緣 / Including Her Out (2013)    
    鐵獅玉玲瓏 / Lion Dancing (2014)    
    愛琳娜 / Elena (2014)    
    逆轉勝 / Second Chance (2014)    
    想飛 / Dream Flight (2014)    
    白蟻:慾望謎網 / White Ant (2016)    
    進擊之路 / Fight for Justice (2016)    
    傻瓜向錢衝 / 2 Idiots (2016)    
    海闊天空 / A Journey of 35 (2017)    
    阿莉芙 / Alifu, the Prince/ss (2017)    
    分貝人生 / Shuttle Life (2017)    
    老大人 / Dad's Suit (2018)