[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
安曉芬  ♀
安晓芬
Ann An Xiao-Fen
On Hiu-Fan,  Ann An
Cantonese: ngon hiu fan   Mandarin: ān xiǎo fēn
 
Filmography (2008-2015)
 
  監製 / Producer
    葉問2 / Ip Man 2 (2010)    
    李獻計歷險記 / Lee's Adventure (2011)    
    鍾馗伏魔 雪妖魔靈 / Zhong Kui: Snow Girl and the Dark Crystal (2015)    
  製片人 / Chief Producer
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    小時代 / Tiny Times (2013)    
  行政監製 / Administrative Producer
    花花型警 / Playboy Cops (2008)    
  出品人 / Presenter
    壞未來 / Bad Future (2013)    
    小時代 / Tiny Times (2013)    
    我是女王 / The Queens (2015)    
  執行監製 / Executive Producer
    飛越老人院 / Full Circle (2012)