[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
高正
Gao Zheng
Ko Cheng
 
Filmography (1947-2012)
 
  導演 / Director
    白求恩大夫 / Doctor Bethune (1964)    
  演員 / Actor (1947-2012)
    八千里路雲和月 / 8000 Li of Cloud and Moon (1947)    
    一江春水向東流(上)-八年離亂 / Spring River Flows East - The Eight War-Torn Years (1947)    
    一江春水向東流(下)-天亮前後 / Spring River Flows East - The Dawn (1947)    
    武訓傳 / The Life of Wu Xun (1951)    
    勞動花開 / Fruits of Labour (1953)    
    牧童投軍 / Cowboy Joining the Army (1957)    
    鴉片戰爭 / The Opium War (1959) ... 旻寧 / Min Ning
    向海洋 / Xiang Hai Yang (1959)    
    未來警察 / Future X-Cops (2010) ... 中年馬博士 / Dr Masterson (middle age)
    跑出一片天 / On My Way (2012) ... / School Head
  編劇 / Writer
    蓬門碧玉 / Peng Men Bi Yu (1958)    
    小花貓 / Xiao Hua Mao (1959)