[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
葉森  ♂
Ip Sam
Yeh Shen,  Yip Shun,  Yip Sheng,  Yep Sam,  Yip Sam
Born: 1937
 
Filmography (1959-1989)
 
  副導演 / Assistant Director
    龍虎溝 / The Dragon Creek (1967)    
    蘭姨 / Auntie Lan (1967)    
    亞洲秘密警察 / Asia-Pol (1967)    
    珊珊 / Susanna (1967)    
    女兒國 / The Land of Many Perfumes (1968)    
    玉羅剎 / The Jade Raksha (1968)    
    追魂鏢 / Killer Darts (1968)    
    飛燕金刀 / Vengeance Is a Golden Blade (1969)    
    黑靈官 / The Black Enforcer (1969)    
    荒江女俠 / Lady of Steel (1970)    
    鍾馗娘子 / The Lady Hermit (1971)    
    俠士行 / The Long Chase (1971)    
    金毛獅王 / The Golden Lion (1971)    
    埋伏 / Ambush (1971)    
    仙女下凡 / The Human Goddess (1972)    
    毒女 / The Kiss of Death (1973)    
    黃飛鴻 / The Master of Kung Fu (1973)    
    黃面老虎 / Yellow Faced Tiger (1974)    
    小英雄大鬧唐人街 / Chinatown Capers (1974)    
    心魔 / The Bedevilled (1974)    
    綽頭狀元 / Naughty! Naughty! (1974)    
    天才與白痴 / The Last Message (1975)    
    半斤八兩 / The Private Eyes (1976)    
    阿茂正傳 / Elmo Takes a Bride (1976)    
    發錢寒 / The Pilferer's Progress (1977)    
    死亡遊戲 / The Game of Death (1978)    
    大煞星與小妹頭 / Follow the Star (1978)    
    神偷妙探手多多 / Itchy Fingers (1979)    
    福祿雙星 / Lucky Star (1989)    
  導演 / Director
    大林巴 / The Big Number (1978)    
    大力小水手 / The Mad, Mad, Mad Sailors (1981)    
    大毛見小毛 / Little Thing Means a Lot (1981)    
  效果 / Sound F/X
    大煞星與小妹頭 / Follow the Star (1978)    
  演員 / Actor (1959-1989)
    情鎖 / Bond of Love (1967)    
    巫山點點愁 / Interrupted Melody (1968)    
    綽頭狀元 / Naughty! Naughty! (1974)    
  場記 / Script Supervisor
    亂世兒女 / A Debt of Blood (1966)    
  服裝指導 / Costume Designer
    慾網 / Desire (1959)    
    千金小姐 / Darling Daughter (1959)    
    江水東流 / East Flows the River (1960)    
    千嬌百媚 / Les Belles (1961)    
  編劇 / Writer
    大毛見小毛 / Little Thing Means a Lot (1981)