[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林國華  ♂
林国华
Ardy Lam Kwok-Wah
Lam Gwok-Wa,  Andy Lam,  Danny K. W. Lam,  Lam Kwok-Wa,  Lam Kwok-Wah
Cantonese: lam gwok faa   Mandarin: lín guó huá





 
Filmography (1970-2016)
 
  攝影 / Cinematographer
    蕩女痴男 / The Sexual World (1970)    
    同線車 / The Turning Point (1983)    
    唐朝豪放女 / An Amorous Woman of Tang Dynasty (1984)    
    威龍猛探 / The Protector (1985)    
    歡場 / Seven Angels (1985)    
    歡樂叮噹 / Happy Din Don (1986)    
    戀愛季節 / Kiss Me Goodbye (1986)    
    肝膽相照 / Sworn Brothers (1987)    
    最後勝利 / Final Victory (1987)    
    鬼馬校園 / Porky's Meatballs (1987)    
    1哥 / The Big Brother (1987)    
    雞同鴨講 / Chicken and Duck Talk (1988)    
    月亮 星星 太陽 / Moon, Star, Sun (1988)    
    少女心 / Hearts No Flowers (1989)    
    老虎出監 / Run, Don't Walk (1989)    
    中日南北和 / Spy Games (1989)    
    八寶奇兵 / They Came to Rob Hong Kong (1989)    
    急凍奇俠 / The Iceman Cometh (1989)    
    致命的誘惑 / Fatal Passion (1989)    
    笑傲江湖 / Swordsman (1990)    
    喋血街頭 / Bullet in the Head (1990)    
    滾滾紅塵 / Red Dust (1990)    
    新半斤八兩 / Front Page (1990)    
    金瓶風月 / The Golden Lotus "Love and Desire" (1991)    
    竹夫人 / Madame Bamboo (1991)    
    一觸即發 / Touch and Go (1991)    
    我老婆唔係人 / Alien Wife (1991)    
    帶子洪郎 / Son on the Run (1991)    
    黃飛鴻 / Once Upon a Time in China (1991)    
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    絕代雙驕 / Handsome Siblings (1992)    
    誓不忘情 / Lover's Tear (1992)    
    廟街十二少 / The Prince of Temple Street (1992)    
    警察故事III超級警察 / Police Story III Super Cop (1992)    
    籠民 / Cageman (1992)    
    重案組 / Crime Story (1993)    
    新難兄難弟 / He Ain't Heavy, He's My Father! (1993)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 / A Moment of Romance II (1993)    
    蕩女痴男 / Fool of Love (1993)    
    搶錢夫妻 / Always on My Mind (1993)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 / Once Upon a Time in China V (1994)    
    亂世超人 / From Zero to Hero (1994)    
    大冒險家 / The Adventurers (1995)    
    霹靂火 / Thunderbolt (1995)    
    阿金 / Ah Kam (1996)    
    自梳 / Intimates (1997)    
    記得…香蕉成熟時3為妳鍾情 / Yesterday You, Yesterday Me (1997)    
    高度戒備 / Full Alert (1997)    
    少女黨 / Street Angels (1999)    
    火武耀揚 / Unbeatables (2000)    
    雷霆特警 / Supercop.com (2000)    
    陌路相逢 / Strangers Meet on the Way (2001)    
    小孩不笨 / I Not Stupid (2002)    
    偽鈔的末日 / The End of the Stumer (2003)    
    南國風雲 / Roaring Dragon Bluffing Tiger (2003)    
    灰色驚爆 / Gray (2003)    
    小孩不笨 2 / I Not Stupid Too (2006)    
    墨攻 / A Battle of Wits (2006)    
    我在政府部門的日子 / Just Follow Law (2007)    
    大電影2.0之兩個傻瓜的荒唐事 / Two Stupid Eggs (2007)    
    車票 / Ticket (2008)    
    錢不夠用2 / Money No Enough 2 (2008)    
    肩上蝶 / Rest on Your Shoulder (2011)    
    敦煌傳奇 / The Legend of Dunhuang (2012)    
    熱血街頭 / Fearless (2012)    
    愛情不NG / Love Retake (2013)    
    願望清單 / Wish Love List - The Two of Us (2015)    
    啟功 / The Calligraphy Master (2015)    
  製片 / Production Manager
    女人檔案 / The Story of Women (1982)    
    野狼幫 / The Gang of Five (1982)    
    還我少林 / Shaolin Vs Manchu (1984)    
    鬼咁有緣 / Watch Out (1986)    
    情迷烏賊 / My Father's Bride (2005)    
  剪接 / Editor
    亡命天涯 / The Prisoner (2002)    
  策劃 / Planning
    江湖正傳 / Fortune Hunters (1987)    
    法律無情 / Ruthless Family (1988)    
    越軌行動 / That's Money (1990)    
    卿本佳人 / Pretty Woman (1991)    
    特區愛奴 / China Dolls (1992)    
    沙丘戰士 / Mountain Warriors (1992)    
    轟天皇家將 / Angel Terminators (1992)    
    天山玉女劍 / The Tale of a Heroine (1993)    
    虎猛威龍 / The Red-Wolf (1995)    
    元洲街王后 / Candlelight's Woman (1995)    
  執行監製 / Executive Producer
    生死邊緣 / Edge of Death (1998)    
    夜鶯呼叫 / Cry No More (2000)    
  攝影指導 / Director of Photography
    天羅地網 / Gunmen (1988)    
    超級計劃 / Project S (1993)    
    人體拼圖 / Body Puzzle (2001)    
    每天嚇你8小時 / Ghost Office (2002)    
    出軌的女人 / Hi, Fidelity (2011)    
    大追捕 / Nightfall (2012)    
    浮城 / Floating City (2012)    
    白髮魔女傳之明月天國3D / The White-Haired Witch of Lunar Kingdom (2014)    
    特工爺爺 / The Bodyguard (2016)    
  副導演 / Assistant Director
    傳奇人物 / The Legend of a Tycoon (1981)    
  監製 / Producer
    暗戀你 / Secret Admirer (1993)    
    中港儷人 / China Girls (1993)    
    夜挑情 / Hot Desire (1993)    
    情劫 / Quenchless Desire (1993)    
    冷血人狼 / Bloody Beast (1994)    
    大丈夫 / The Fiend (1998)    
  製片經理 / Project Manager
    黑色午夜 / Midnight (1987)    
  演員 / Actor (1970-2016)
    龍虎爭霸 / Bruce Vs Bill (1981)    
    邊緣人 / Man on the Brink (1981)    
    穴門鷹爪 / The Eagle Fist (1981)    
    傳奇人物 / The Legend of a Tycoon (1981)    
    知法犯法 / The Legal Illegals (1981)    
    野狼幫 / The Gang of Five (1982)    
    賊性 / Outlaw Genes (1982) ... / Wah's buddy
    還我少林 / Shaolin Vs Manchu (1984)    
    鬼咁有緣 / Watch Out (1986)    
    夜之女 / Night Girls (1986)    
    黑色午夜 / Midnight (1987)    
    江湖正傳 / Fortune Hunters (1987) ... / Thug
    金牌師姐 / Princess Madam (1989)    
    皇家飛鳳 / Angel Enforcers (1989)    
    孫悟空大戰牛魔王 / Monkey Vs Bull (1989)    
    黑海霸王花 / Brave Young Girls (1990) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]
    特區愛奴 / China Dolls (1992) ... / Hua
    轟天皇家將 / Angel Terminators (1992)    
    籠民 / Cageman (1992) ... 警官 / Police officer
    情劫 / Quenchless Desire (1993) ... / Mechanic
    冷血人狼 / Bloody Beast (1994) ... / Policeman
    地下賭王 / Gambling Baron (1994)    
    虎猛威龍 / The Red-Wolf (1995) ... / Cruise passenger
    即時行刑 / Goodbye Captain (1998)    
    亡命天涯 / The Prisoner (2002)