[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
區丁平  ♂
区丁平
Tony Au Ting-Ping
Cantonese: au ding peng   Mandarin: dīng píng

 
Filmography (1980-2017)
 
  監製 / Producer
    大鬧廣昌隆 / Finale in Blood (1993)    
  導演 / Director
    花城 / Last Affair (1983)    
    夢中人 / Dream Lovers (1986)    
    群鶯亂舞 / Profiles of Pleasure (1988)    
    說謊的女人 / I Am Sorry (1989)    
    何日君再來 / Au Revoir, Mon Amour (1991)    
    天台的月光 / A Roof with a View (1993)    
    狂野生死戀 / Touch of Evil (1995)    
    南京的基督 / The Christ of Nanjing (1995)    
  美術指導 / Art Director
    第一類型危險 / Dangerous Encounter - 1st Kind (1980)    
    師爸 / See-Bar (1980)    
    山狗 / The Beasts (1980)    
    胡越的故事 / The Story of Woo Viet (1981)    
    薄荷咖啡 / Eclipse (1982)    
    投奔怒海 / Boat People (1982)    
    檸檬可樂 / Teenage Dreamers (1982)    
    巡城馬 / Postman Strikes Back (1982)    
    三勇士 / Heroes Three (1983)    
    靈氣逼人 / The Occupant (1984)    
    傾城之戀 / Love in a Fallen City (1984)    
    女人心 / Women (1985)    
    四眼仔 / Mummy Dearest (1985)    
    霹靂大喇叭 / Where's Officer Tuba? (1986)    
    神勇雙響炮續集 / Rosa (1986)    
    老娘夠騷 / Soul (1986)    
    龍在江湖 / Legacy of Rage (1986)    
    肝膽相照 / Sworn Brothers (1987)    
    群鶯亂舞 / Profiles of Pleasure (1988)    
    師姐大晒 / The Blonde Fury (1989)    
    重案組 / Crime Story (1993)    
    神經刀與飛天貓 / Flying Dagger (1993)    
    天下無雙 / Chinese Odyssey 2002 (2002)    
    大丈夫2 / Men Suddenly in Black 2 (2006)    
    魔術男 / Magic Boy (2007)    
    以青春的名義 / In Your Dreams (2017)    
  演員 / Actor (1980-2017)
    老娘夠騷 / Soul (1986) ... / Boy Boy's friend
    肝膽相照 / Sworn Brothers (1987) ... / Doctor
  服裝指導 / Costume Designer
    富貴列車 / The Millionaires' Express (1986)    
    群鶯亂舞 / Profiles of Pleasure (1988)    
    武狀元蘇乞兒 / King of Beggars (1992)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 / Last Hero in China (1993)    
  編劇 / Writer
    狂野生死戀 / Touch of Evil (1995)